oana-teodora

oana-teodora

Fac experimente pe voi

Fac experimente pe voi, așa că, rogu-vă, oferiți-mi puțină răbdare (vi-o cer sâmbăta că poate aveți mai multă azi decât aveți într-o zi de marți, par example).

Nu sunt neapărat nouă într-ale scrisului, dar sunt neexperimentată într-ale scrisului citit. Adică, eu scriu mult și pe ici și pe colo, mai mult în Notes la mine în telefon decât pe alte garduri, dar de citit m-au citit destul de puțini oameni.

Mă rog, în afară de cei care citesc statusurile mele despre Cara-mea și tatăl cu Whatsapp. Și de cei cărora le trimiteam rapoarte la muncă sau cărora le răspundeam frumos la mailuri să le zic “Mulțumim, faină idee, dar nu.”

Ideea mea este să explorez butonatul ăsta al meu cu voi dacă tot sunt șomeră, casnică, cu două masterate și alte școli de (pierde-)vară și să văd odată pentru totdeauna dacă poate să ducă undeva (aș vrea să mă ducă în Australia, sincer).

Așa că deocamdată testez pe voi ce merge, ce nu merge, ce pot să dezvolt, ce să arunc pe geam și, în principiu, ce ne face tuturor plăcere.

Adică vreau să scriu, dar nu vreau să chinui pe nimeni.

Mulțumesc pentru atenție,

Vă las aici o poză cu ce îmi doresc eu pentru București.
img_0151