oana-teodora

oana-teodora

Produsele cu care mă dau pe tenul de pe față și pielea de pe corp

Pentru că nu m-a întrebat nimeni, m-am gândit să vă zic în sfârșit cu ce mă dau eu pe trup și pe moacă de arăt așa. Am fost tentată să zic că așa bine, dar cred că așa e mai potrivit.

Mă trezesc dimineața în pat cu câinele meu, iar după ce îl hrănesc mă duc la una din băile din incintă și mă spăl pe față. Pentru acest procedeu complicat folosesc un săpun lichid de față pe care l-am ales pentru că miroase ca chestiile ăstea:

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41OQ8v%2BsAuL.jpg

Așa, săpunul meu lichid de față este acesta:

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash
https://www.kiehls.ro/ingrijire-ten/categoria/cura%C8%9Bare-exfoliere-calendula-deep-cleansing-foaming-face-wash/512.html#start=2&cgid=face-calendula

Dacă efectuați click cu degetul sub poză o să vă ducă direct pe site. Eu sunt foarte mulțumită și de ce face, nu doar de cum miroase, îmi curăță fața atât de bine încât am renunțat și la loțiunea tonică pentru că devenise irelevantă în viața mea. Până acum câteva luni am crezut că loțiunea tonică este absolut necesară, dar iată că nu e.

Prima oară după ce mi-am spălat fața de pernă de pe față mă ocup de ochi pentru că pe ei folosesc alt produs. Este o cremă de la Clinique care este foarte hidratantă fără să fie grasă și care se absoarbe repede în piele fără să îmi strice machiajul. Asta în cazul în care fața mea vede machiaj – de când nu mai am job cu oameni, mă machiez mai rar. Există și o variantă a acestei creme pe care nu scrie rich, care e și ea bună, dar nu la fel de hidratantă. Eu o prefer pe aceasta.

All About Eyes Rich Crema contur de ochi 15 ml
https://www.sephora.ro/ingrijire/hidratare/contur-de-ochi/all-about-eyes-rich/p37107.html

Apoi, pentru că fața mea este foarte deshidratată, îmi aplic acest serum concentrat care este printre cele mai spectaculoase descoperiri în materie de creme cu care să te mânjești pe față:

Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

https://www.kiehls.ro/ingrijire-ten/categoria/serumuri-hydro-plumping-re-texturizing-serum-concentrate/255.html#start=6&cgid=face-serums

După ce mi-a intrat pe sub piele acest serum concentrat, vin cu o cremă de care nu sunt foarte mulțumită acum și pe care urmează să o schimb, dar încă nu știu cu ce. Mă rog, o pun și pe ea aici să nu se simtă uitată. Am luat-o pentru că scrie că nu are ulei în ea, iar fața mea devine foarte grasă pe măsură ce ziua avansează în seară, dar nu este suficient de hidratantă pentru ce am eu nevoie. Time to say goodbye. Mă rog, mai am puțin din ea, o să o consum pe toată și apoi voi lua altceva ca să nu o irosesc! E 2019, suntem wastefree.

Ultra Facial Oil-Free Lotion
https://www.kiehls.ro/ingrijire-ten/categoria/hidratare-ultra-facial-oil-free-lotion/10002.html#start=16&cgid=face-moisturizers

Bun, apoi îmi dezleg pletele și mă duc să îmi fac cafeaua și să mă gândesc la mine cu câinele în brațe.

Când vine vremea să mă spăl, mă duc și dau drumul la apă, iar pentru că locuiesc în acest bloc minunat, durează câteva minute până vine apa caldă. Profit de aceste momente pentru a mă mai gândi puțin la mine.

La duș folosesc un produs absolut minunat pe care l-aș și mânca dacă aș avea mai puțină minte. Este un ulei de duș, adică nu e gel de duș, e un ulei care face foarte puțină spumă și care îți lasă pielea catifelată și moale și mirosind frumos. E tot de la Kiehl’s pentru că se pare ca îmi place să mă repet. E destul de scump în comparație cu gelurile de duș obișnuite, însă ține foarte mult. Da, ține mult și dacă te speli zilnic cu el!

Crème de Corps Smoothing Oil to Foam Body Cleanser
https://www.kiehls.ro/corp/categorie/gel-de-du%C8%99-exfoliere-creme-de-corps-smoothing-oil-to-foam-body-cleanser/KHL259.html#start=2&cgid=body-cleansers-scrubs

Apoi, din aceeași gamă cu același miros avem alt produs minune. Este un ulei uscat. Da, adică el în sinea lui este ulei, dar când îl pui pe piele dispare super repede, hidratează și nu te face să arăți ca ălea de pe Instagram din poze care lucesc așa tare de zici că acum urmează să își întindă pulpițele pe grătar.

Cu ce deodorant mă dau nu cred că aveți nevoie să știți, dar mă rog, cu ăsta pentru că am alergie la deodorant spre disperarea mea. Este singurul pe care pot să îl folosesc, deci este și cel mai bun.

Apoi, în zilele în care trebuie să ies din casă și să mă văd cu oameni cărora nu le pot arăta adevărata mea față, mă machiez. Dacă o să fie cazul, vă fac o postare și cu produsele mele de make-up, dar momentan aștept să văd dacă prezintă interes ca să nu scriu ca proasta degeaba. Mă anunțați voi, de preferat pe căi virtuale de comunicare.

Bun, când se lasă seara și mă pregătesc de ora mea de culcare care rareori trece de 23:00, mă duc și mă spăl pe moacă cu același săpun de față pe care îl folosesc și dimineața. După multă cercetare am constatat că dacă îl folosesc nu mai am nevoie de nici un fel de demachiant pentru că scoate tot ce am pus eu în ziua respectivă pe față. Acum, pe sticlă zice să evit zona ochilor, dar eu sunt rebelă. Mă rog, nu știu dacă e bine ce fac, dar nu simt că fac ceva rău.

Apoi mă dau iar cu crema de ochi cu care mă dau și dimineața, și în funcție de cât de uscată este fața mea, fie mă dau cu o cremă luată din aeroport care e bunicică, dar nu cântă îngerii când mă dau cu ea:

https://global.ahava.com/night-replenisher-normal-to-dry-skin

fie mă dau cu cea mai miraculoasă cremă care există în viața mea și care a reușit să îmi repare rapid rănile de pe moacă provocate de vântul din Edinburgh:

Eight Hour Cream Skin Protectant Tratament reparator, cicatrizant pentru fata si corp 50 ml

Acesta este un tratament care ar trebui să existe în orice casă. Hidratează și repară peste noapte pielea foarte uscată sau mici răni care pot să apară din diverse motive, cine sunt eu să te judec? Are un miros destul de puternic și destul de farmaceutic, dar asta poate să fie doar de bine. Elizabeth Arden, sau cum îmi place mie să îi spun, Lizzie, a creat o gamă întreagă după ce a dat lovitura cu acest tratament, dar din ce am încercat eu, doar tratamentul original este așa spectaculos. Mai folosesc pentru buze și balsamul din aceasta gamă pentru că e mai puțin lipicios și miroase mai bine, dar sunt perfect fericită și când mă dau cu tratamentul original pe buze. Serios, e foarte bun! Se găsește de regulă în aeroport în alte țări (acum 3 săptămâni nu îl aveau în aeroportul din Otopeni) și vine frecvent în tot felul de promoții și travel sets. Să vă uitați să fie tratamentul original, nu alte variante! Ah, din gama asta am mai folosit si o cremă de corp care venea într-un borcan foarte mare și care îmi lăsa tălpile foarte hidratate, dar am terminat borcanul și nu l-am mai înlocuit. Da, cred că o să îl caut iar pentru că era bun. Oricum, dacă am picioarele foarte uscate, mă dau tot cu tratamentul ăsta înainte de culcare, îmi frig o pereche de șosete și până dimineața am alte picioare.

Ocazional mai folosesc și alte produse, dar cred ca e destul de lungă postarea. Țin să menționez că nu am doctorat în dermatologie și nici la școala de cosmeticiene nu am fost, așa că orice ați prelua de aici e pe proprie răspundere. Să nu veniți cu Poliția Internetului la mine pe profil că nu e vina mea!

Produsele pe care le folosesc se mai schimbă când găsesc ceva mai bun sau dezvolt o altă nevoie, dar momentan cam ăstea sunt la mine în baie.

Weekend plăcut!

PS: Am uitat să vă zic de buze, dar pe scurt: folosesc toate produsele de buze la Kiehl’s, fiecare în momente diferite ale zilei/vieții. Asta când nu mă dau cu ruj roșu ca să mă postez pe internet.

PS2: Am uitat de mâini, oh Doamne, cum să uit de mâini? Și de picioare! Am creme de mâini prin toată casa și în orice geantă pe care o port pentru că am mâinile veșnic uscate. Am una mică de la Yves Rocher și una de corp de la Kiehl’s, nici una dintre ele nu este notabilă, încă mai caut o cremă care să fie hidratantă, dar să nu fie prea lipicioasă că mă disperă. 

În rest, pe mine mă găsiți pe profil sau pe pagină.

Ah, și pe Instagram drept @oana.teodora!