img_1353
Picture of oana-teodora

oana-teodora

Despre evenimente, cu Oana Teodora 

Aseară am fost la cel de-al doilea eveniment de pe acest blog (pentru cei veniți mai târziu, primul a fost Bartender Romania la care încă mă mai gândesc înainte să adorm). Aș vrea să pot spune că și la acesta am fost invitată datorită blogului, însă nu vreau să mint – am fost că m-a dus mama. Asta e.

img_1352

Plănuisem să mă îmbrac într-un hanorac oversized elegant cu cea mai bună pereche de blugi pe care o am eu, însă am simțit dezamăgirea din vocea mamei mele când m-a întrebat cu ce mă îmbrac, așa că am ales această ținută gotică din vremurile mele bune din clasa a noua. Cămașa și pantalonii sunt de pe o stradă drăguță din Melbourne (adică nu de pe stradă, dintr-un magazin cu designeri australieni de pe o stradă drăguță din Melbourne), iar bocancii, deși nu par, sunt Louis Vuitton luați de la Nisa în timp ce era și Elton John în magazin cu soțul, copilul și dădaca. One of my favorite stories. Geantă nu am pentru că pantalonii au patru buzunare. De asemenea, aș vrea să notez că am reușit să nu fiu la fel de albă ca hainele din spatele meu.

Evident, nu mă potriveam vestimentar cu niciunul din invitați pentru că toate doamnele (pentru că au fost mai mult doamne) erau îmbrăcate în ținute elegante. Numai eu nu.

Mi-ar fi plăcut să vin și la acest eveniment cu marea mea fustă, dar cred că deja a înțeles toată lumea că am o fustă foarte mare.

Evenimentul a fost organizat de magazinul Max Mara de pe Calea Victoriei și a constat într-o cină elegantă oferită celor mai de preț clienți (adică cei care îi vizitează cel mai des). A fost un eveniment extrem de frumos, liniștit și plăcut, fără pretenții și foarte prietenos. Mi se pare foarte drăguț să le arăți clienților că îi prețuiești și să îi aduci să se cunoască între ei într-un mediu pe care îl cunosc. Toată lumea era relaxată, se învârteau printre piesele noi Max Mara și schimbau câteva vorbe. I-am cunoscut și pe ownerii Max Mara (scuzați-mi englezismul, însă nu pot să le zic “patronii”), un cuplu foarte simpatic, i-au apreciat geanta mamei mele și au zis că mâine o vor căuta și ei.

De fapt, mama mea a fost atracția serii pentru că era îmbrăcată într-o ținută de podium Max Mara, dar nu vă pun poză că și-așa toți prietenii mei sunt îndrăgostiți de ea.

img_1353

Cina s-a ținut chiar în magazin ceea ce a fost foarte drăguț – să fii în universul Max Mara alături de alți oameni care apreciază aceleași piese.

img_1354

Mama mea a uitat că fiica ei este vegetariană de 8 ani, așadar nu le-a spus organizatorilor când a confirmat invitația. Și când am rugat-o să le spună, a zis că îi e rușine. Ok, mama. OK! Am înțeles.

img_1355

Acesta este primul fel la care m-am uitat (ceva cu Saint Jacques) și peste care am mâncat niște pâine cu unt. A fost bună.

img_1356

Masa era aranjată să imite printul tropical cu care se mândrește Max Mara în acest sezon. M-am uitat toată seara la aranjamentul floral, superb!

img_1357

Iar acesta este cel de-al doilea fel la care m-am uitat și peste care am mâncat pâine cu unt. Era un pește-spadă din ăla pe care eu îl știu doar din desene. Din nou, foarte bună pâinea.

img_1358

Fiecare invitat a primit câte o eșarfă din mătase cu printul despre care vorbeam (acesta de pe plic). E foarte drăguță eșarfa, prima pată de culoare din garderoba mea!

img_1359

Iar aici este cel de-al treilea pahar de vin care își explora partea artistică făcând poze unei flori.

img_1360

Au fost mai multe feluri de desert care nu au apucat să fie pozate pentru că le-am mâncat. Mi-era foame.

Mi-a plăcut foarte mult seara, deși a fost cam scurtă. Mi-a plăcut și evenimentul în sine, dar și faptul că am avut o activitate cu mama care nu a implicat mersul la mall sau la Ikea unde mergem de obicei să căscăm ochii!

Îi felicit pe cei de la Max Mara pentru cina pe care au organizat-o și îi asigur că mama o să vrea să mergem mai des la ei. Of!

Urmărește-mă pe Facebook aici.